Treehouse hotel Zweden

Het Treehotel in Zweden biedt een unieke hotelervaring: treerooms met modern design in het midden van de ongerepte natuur. Hier kunt u de de tijdsdruk van het dagelijks leven vergeten, en genieten van de rust in een verfijnde en toch vertrouwde omgeving.

Het Treehotel Zweden ligt in Harads, nabij de rivier Lule, ongeveer 100 kilometer van de luchthaven van Luleå. De populatie van het dorp is ongeveer 600 mensen en het beschikt over een restaurant, winkel en gastenverblijf. Wanneer je aankomt op Treehotel,  kun je inchecken bij Britta’s Guesthouse. Dan is het slechts een korte wandeling door de prachtige natuur naar de boom kamer.

Het meest opvallende onderdeel van Harads is haar prachtige omgeving. Van kamers Treehotel’s krijg je een fantastisch uitzicht over de vallei rivier de Lule, mijlen van bos en de machtige rivier.  Op dit moment bieden ze vijf unieke boom kamers, gebouwd in 2010 en ontworpen door enkele van de meest vooraanstaande architecten van Scandinavië. Meer kamers zullen naar verwachting in 2013 worden afgerond. Naast de vijf boom kamers is er ook een boom sauna voor maximaal twaalf personen, gelegen onder de eeuwenoude dennen.

http://www.treehotel.se/en/