Boomhut Zweden

Een boomhutovernachting in Zweden

Hieronder vindt u een overzicht van boomhutten in Zweden die we in ons TreeGo Magazine hebben behandeld. Deze Zweedse boomhutten boekt u via een externe maatschappij zoals TUI of booking.com.

Wilt u de prachtige winter beleven met zijn sterke contrasten van donkere luchten tegen de glinsterende witte sneeuw? Een actievolle hondenslee rit door het bevroren landschap, maar ook een kalme en rustige sneeuwschoenwandeling bij het noorderlicht is in Zweden mogelijk.  Maar ook gedurende de zomer zijn er tal van mogelijkheden. Zo kan er gepeddeld worden in een kajak langs de historische rivier de Lule en geniet u van frisse, schone lucht. En voor de visliefhebbers: u hebt het hele jaar toegang tot goede viswateren.
In onderstaand overzicht vindt u de meest bijzondere Zweedse boomhutten. Voor iedere accommodatie leest u op de vervolgpagina een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden en faciliteiten.

Treehouse hotel Zweden

Treehotel (Zweden Harads)

Boomhut Zweeds Boshuisje

Boomhut Zweden

Dingen te doen in Zweden

Bij alle bovenstaande boomhutten zijn er tal van faciliteiten en dingen te doen. 
In Zweden kunt u in alle rust genieten van de schitterende natuur. In de bosrijke omgeving zijn er voldoende mountainbike mogelijkheden, ruiterpaden en wandelpaden. 

Nieuwsbrief Schrijf je in voor de TreeGo nieuwsbrief