De mooiste boomhutten in de States!

In de Verenigde Staten is er een ruim aanbod van boomhutten. Toch kan er maar één de beste zijn. Treehouse Point nabij Phoenix kan gezien worden als de beste boomhut van het land.

Op minder dan een half uur rijden buiten Seattle staan zes prachtige boomhutten. TreeHouse Point is een toevluchtsoord voor volwassenen die op zoek zijn naar verbinding met de natuur. Hoewel het comfort van warmte, elektriciteit en een zacht bed in de hutten de standaard is, beschikken de boomhutten niet over sanitaire voorzieningen. Het terrein deelt een badhuis met toiletten en douches voor alle gasten, vergelijkbaar met een camping. De hutten variëren in grootte en ontwerp, maar verwacht goed uitgeruste interieures vol met luxe en andere hebbedingetjes. 

De boomhutten zelf zijn niet geheel onderscheidend. Het is vooral de plek waar deze boomhutten te vinden zijn! Prachtig gelegen in het midden van schitterende natuur. Onderstaande foto's spreken meer dan duizend woorden! Meer informatie over het boeken van de boomhut kan je vinden via de Treehouse point website

Klinkt Treehouse Point je bekend in de oren? Dat zou goed kunnen, aangezien het eigendom is van Pete Nelson en zijn vrouw, die een eigen boomhutten programma heeft op Discovery Chanel.

Pond Treehouse Point

Treehouse point

Treehouse point boomhut

Treehouse point bon bini