Boomhut huren

Boomhut huren

Wil je graag een boomhut huren? Op TreeGo vind je een uitgebreide verzameling van boomhutten wereldwijd. Met meer dan 100 boomhut-bestemmingen en meer dan 250 boomhutten bieden wij een ruime aanbod aan boomhut overnachtingen.

Boomhut huren in Frankrijk

In Frankrijk zijn er meer dan 40 boomhut-bestemmingen en meer dan 150 individuele boomhutten. Frankrijk biedt daarmee het grootste aanbod aan boomhut-overnachtingen. In Frankrijk kan je op hoge hoogte overnachtingen, waarbij je een spectaculair uitzicht hebt over de landschap en de gebergte. De hoogste boomhutten zijn gelegen op 19 meter van de grond en is dus een echte aanrader voor de avonturiers.

Ook kan je ervoor kiezen voor het huren van een familie-boomhut. De boomhutten zijn gelegen op 4 meter van de grond en worden doorgaans aangeboden op boomhut-campings. De campings zijn voorzien van alle voorzieningen en faciliteiten en biedt daarmee een leuke en spannende boomhutvakantie met kinderen.

Glamping boomhut huren

Heb je behoefte aan meer luxe gedurende je vakantie? Dan biedt het huren van een glamping-accommodatie een uitkomst. De glamping-boomhutten zijn voorzien van alle luxe die je mag verwachten van een luxe hotelkamer. Zeker voor romantische koppels is een glamping overnachting een echte aanrader. Op dit moment biedt Oostenrijk de meeste glamping boomhutten. Bekijk voor het huren van een boomhut de strenge selectie van TreeGo en laat je inspireren.

Een boomhut huren midden in de natuur

Wil je graag helemaal weg zijn van de bewoonde wereld en genieten van de intensiteit van de natuur? Dan kan je TreeGo's afgelegen boomhutten bekijken. De boomhutten zijn gelegen midden in de natuur en veelal gelegen in schitterende bebossingen en gebergte. In de omgeving kan je heerlijk hiken en fietsen voor actieve boomhutvakantie. Ook kan je lokale wijnen uitproberen bij wijnboerderijen of verschillende streekproducten proeven. Laat je Inspireren door TreeGo en bekijk het aanbod voor het huren van afgelegen boomhutten.

Nieuwsbrief Schrijf je in voor de TreeGo nieuwsbrief