Glamping met TreeGo

Onze glampings


Ben je op zoek naar prachtige groene kampeer locatie maar heb je geen zin in tenten opzetten, wandeltochtjes naar het toiletgebouw en oncomfortabele luchtbedden? Dan is glamping iets voor jou! De glampings van TreeGo bevinden zich op prachtige plekken en bieden kwalitatieve, originele, comfortabele en veilige overnachtingen voor zowel stellen, gezinnen en groepen. Zowel op- als in de buurt van de uiteenlopende glamping locaties zijn er altijd meer dan voldoende activiteiten te beleven! Al onze glampings bevinden zicht momenteel in Frankrijk, maar binnenkort ook in Nederland, België en de rest van Europa!

Wat is glamping?

Glamping is een samentrekking van de woorden “glamorous” en “camping”. In de praktijk betekent het meestal dat je verblijft in een heerlijke groene omgeving, op een ruime glamping plek, waar je accommodatie al helemaal voor je klaar staat. Geen kampeer gedoe, maar wel direct genieten dus van de natuur, avontuur, rust & schoonheid.

Daarnaast zijn de glamping accommodaties vaak erg comfortabel of zelfs luxe ingericht, zowel binnen, als buiten op het glamping terrein. Zo zijn de boomhutten vaak voorzien van een douche en toilet, een heerlijk bed en elektriciteit. Op het terras tref je ligstoelen of een hangmat aan, waarvan je in de ochtend je ontbijt naar boven takelt en ‘s avonds geniet van de zonsondergang, bijvoorbeeld vanuit je hot tub met een wijntje..

De glampings van TreeGo.nl

TreeGo beschikt over meer dan 100 prachtige glamping locaties, die ieder beschikken over tussen de 1 tot 26 boomhut of watervilla accommodaties. De kwalitatieve locaties bevinden zich altijd op unieke plekken en variëren in luxe, zoals:

  • Landgoederen: deze glamping locaties strekken zich vaak uit over een oud landgoed en kenmerken zich door haar ruime opzet en de oude kenmerkende bomen, die zeer geschikt zijn voor boomhutten. Vaak is er ook een kasteel of landhuis, waarin zich een restaurant, de receptie en gemeenschappelijke ruimten bevinden.
  • Luxe campings: op de campings staan meestal boomhutten gericht op gezinnen en families, die niet alleen een avontuurlijk glamping vakantie in een boomhut willen meemaken, maar ook willen genieten van de faciliteiten van een “echte” camping, zoals het zwembad en speelterreinen.
  • Privacy: in alle glamping accommodaties van TreeGo kom je heerlijk tot rust in volledige privacy, mede dankzij de ligging van iedere accommodatie.
  • Glamping in een boomhut: wij zijn de enige glamping website die zich heeft gespecialiseerd in boomhutten!

Al een keuze gemaakt?


Bekijk hieronder onze populairste glampings of bekijk ze allemaal!

Nieuwsbrief Schrijf je in voor de TreeGo nieuwsbrief