Boomhut Costa Rica Treehouse

Het Costa Rica Treehouse complex is gevestigd op het drie en halve hectare grondstuk langs de beroemde kustlijn van Punta Uva. Dit is 5 km ten zuiden van het  vissers dorpje Puerto Viejo.

U vindt hier totale privacy en rust tijdens uw verblijf in de tree house lodge. Met een prive strand met meer dan 300 meter kustlijn, hoeft u tijdens uw verblijf aan het strand niemand te ontmoeten. In totaal beschikt Costa Rica Treehouse Lodge over 4 duurzaam gebouwde bungalows, waaronder een geweldige boomhut!

Playa Chiquita en  Punta Uva beach  zijn bij uitstek de stranden om  eens even echt helemaal te ontspannen. De onderwater wereld is hier spectaculair!

Faciliteiten van het Costa Rica Treehouse

De faciliteiten zijn zo uitgebreid mogelijk (als dat kan in de jungle).  Er is een gemeenschappelijke ruimte en de omgeving biedt u zoveel dat u zich zonder aanvullende faciliteiten uitstekend zult vermaken (zie ook Dingen te doen).

Costa Rica Treehouse Lodge met jacuzzi

 

Kinderen en extra bedden

  • Kinderen onder 3 jaar verblijven gratis
  • Kinderen met de leeftijd van 3 tot 9 jaar betalen halve prijs.

Dingen te doen bij Costa Rica Treehouse lodge

Elke dag om 4 uur kunt u in Playa Chiquita aan het strand aansluiten om volley bal te spelen. Iedereen is welkom. Of kies er voor om met een kayak de rustgevende rivier van Punta Uva op te peddelen. Dit strand wordt beschouwd als een van ‘s werelds mooiste stranden.

Kayaks zijn beschikbaar op het strand in Punta Uva bij het Ranchito restaurant.  Het strand bij Punta Uva  is de plek  waar de zee grenst aan het regenwoud. Ook zijn de botanische tuinen rondom de tree house zijn spectaculair.

http://www.costaricatreehouse.com/