Slapen in een boomhut in Nederland

Slapen in een boomhut is een unieke ervaring en wellicht voor sommige een kinderdroom die uitkomt. In Nederland is overnachten in een boomhut nog lang niet zo groot als bijvoorbeeld in Groot-Brittanie of in Frankrijk. Toch zijn er een aantal vakantieparken en particulieren die boomhut overnachtingen aanbieden in Nederland. We hopen het aanbod boomhutten in de toekomst uit te kunnen breiden om een uitgebreid overzicht te bieden van Nederlandse boomhutten.

Torentjeshoek

- Max 4 pers 7.5 Prijs per boomhut vanaf € 37

Deze boomhut is onderdeel van Camping Torentjeshoek in Dwingeloo in de provincie Drenthe. Camping Torentjeshoek is een toplocatie aan de rand van natu….

Ontdek boomhut

Koeksebelt

- Max 5 pers 8.5 Prijs per boomhut vanaf € 85

Camping de Koeksebelt beschikt over boomhutten voor een bijzondere overnachting. De boomhutten zijn beschikbaar sinds april, 2014 en zijn gelegen aan….

Ontdek boomhut

Camping de Hertshoorn

- Max 4 pers 8.7 Prijs per boomhut vanaf € 55

Er hangen 3 boomtenten op camping de Hertshoorn op de Veluwe. Geweldig om met de kinderen in te overnachten; of juist heel knus met z’n tweetjes. Met….

Ontdek boomhut

Bekijk alle boomhutten in Nederland

Onze top 3 overnachtingen in een boomhut in Nederland

Les Grands Reflets

- Max 5 pers 9.5 Prijs per boomhut vanaf € 160

Ontdek het landgoed Grands Reflets, gelegen op slechts 30 minuten van Belfort, met haar boomhutten en drijvende hutten, en een hut met een unieke mix….

Bekijk details

Les Folies de Sophie

- Max 5 pers 8.5 Prijs per boomhut vanaf € 125

Kom en ontdek dit kleine dorpje boomhutten in een heuvelachtig bos van eiken en kastanjes, een uitzonderlijke en ongerepte natuur, in het zuidwesten v….

Bekijk details

Le Refuge des 3 Ours

- Max 4 pers 8.5 Prijs per boomhut vanaf € 80

Le Refuge des 3 Ours is een uitnodiging voor rust en ontspanning. Alles is ontworpen om heerlijk te ontspannen; het is dan ook gelegen aan het einde v….

Bekijk details