Over TreeGo

Wilt u dit jaar op vakantie genieten van een echt bijzondere boomhut overnachting? Bij TreeGo bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de leukste en mooiste boomhut overnachtingen op geweldige locaties ter wereld.

TreeGo is  vanuit onze hobby gegroeid naar de TreeGo website en het TreeGo boomhut netwerk. We hopen dat u net zo geniet van het boomhut avontuur als wij dat doen!

Promotie door TreeGo.nl

Bent u eigenaar van een of meerdere boomhutten, dan kunt u deze promoten via het TreeGo boomhut netwerk. Klik hier u voor de opties die we aanbieden.

Boomhut laten bouwen door TreeGo?

Bent u geïnteresseerd in commerciële verhuur van uw boomhut of wilt u in samenwerking met TreeGo een boomhut laten bouwen voor recreatieve doeleinden (niet privé)? Dat kan! TreeGo is onderdeel van een Europees boomhut netwerk en beschikt daarmee over ruim 10 jaar ervaring, expertise en een divers aanbod.  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en komen dan uiteraard ook op uw locatie kijken. Kijk op onze speciale boomhut bouwen website.

Tips, een beoordeling of vragen?

Heb je een gouden tip, een vraag of een boomhut beoordeling voor ons? Laat het ons dan weten via onze contact pagina.