glamping-boomhut

Glamping met TreeGo in een luxe boomhut

Glamping is kamperen met luxe voorzieningen in een bijzondere omgeving. Wilt u in alle vrijheid genieten van de natuur en de beschikking hebben tot luxe comfort, ofwel een unieke vakantie? Dan bent u bij TreeGo aan het juiste adres. Op TreeGo vindt u een overzicht van boomhutten, waarin u in alle luxe kunt overnachten. Wij bieden boomhutbestemmingen over de hele wereld, van Zuid-Afrika tot Zweden, met een focus op boomhutovernachtingen in Europa.

Domaine de Pech et Lafon

Frankrijk - Max 2 pers 9.5 Prijs per nacht vanaf € 275

Ontdek de luxe boomhutten met spa’s bij Domaine Pech & Lafon in het Zuid-Westen van Frankrijk tussen Bordeaux en Toulouse in Lot-et-Garonne. Bij D….

Ontdek boomhut

La Chouette Cabane

Frankrijk - Max 4 pers 9.0 Prijs per nacht vanaf € 105

La Chouette boomhut in Bretagne Deze boomhut bestemming is de ideale locatie van echte natuurliefhebbers. De boomhutten bevinden zich in een gebied va….

Ontdek boomhut

La cabane des figuiers

Frankrijk - Max 2 pers 9,4 Prijs per nacht vanaf € 240

Boomhut in Dordogne Midden in de prachtige natuur van Dordogne zijn er ontelbare momenten van geluk te beleven. Zowel in de lente, zomer, als in de he….

Ontdek boomhut

Vakantietrend

Glamping is een opkomende trend onder vakantiegangers. Steeds meer reizigers willen een unieke ervaring tijdens hun reis. Een vakantie waar lang over nagepraat kan worden en anders is dan een doorsnee vakantie. We willen constant geprikkeld worden met nieuwe ervaringen, maar wel met de standaarden aan comfort die we gewend zijn. Doordat we leven in een digitaal tijdperk, is een boomhutovernachting juist zo populair. Gewoon back to basic genieten van de rust en de natuur. De boomhutten zijn omgeven door schitterende landschappen, gebergte of regenwouden, waardoor u het gevoel krijgt weg te zijn van alle hectiek die ons dagelijks leven beïnvloeden.

Bekijk alle glamping boomhutten

Boomhut faciliteiten

Onze boomhutten zijn voorzien van alle luxe faciliteiten om comfortabel te kunnen overnachten. Over het algemeen beschikken de boomhutten over:

  • Tweepersoons slaapbedden;
  • Dubbele slaapbedden;
  • Een badkamer met douche, badkuip en wastafel;
  • Een woonkamer met zitmeubilair en flatscreen-tv;
  • Een keuken met koelkast, keukentafel en aanrecht;
  • Een terras met zitmeubilair;
  • Verwarming, licht en WIFI.

Niet overal heeft u de beschikking tot de faciliteiten zoals hierboven omschreven. Denk bijvoorbeeld aan een unieke overnachting in een reservaat in Zuid-Afrika. Hier hebben ze niet altijd de beschikking over WIFI, omdat er in de regio geen internet aanwezig is. Houdt er dus rekening mee dat de faciliteiten per land kunnen verschillen.

Boomhut prijzen

De prijzen voor een boomhutovernachting kunnen per land sterk variëren. U kunt in Zuid-Afrika al voor €55,- in een luxe boomhut overnachten. In Europa liggen de prijzen dichter bij elkaar en betaalt u gemiddeld voor een verblijf €150,- per nacht.

Glamping boomhutten in Europa

Er zijn veel luxe boomhutten beschikbaar en TreeGo biedt schitterende accommodaties in heel Europa. Bekijk de volgende pagina’s voor verdere inspiratie!