Unieke boomhut bestemmingen

Boomhut Overnachting Nederland

Boomhut vakanties worden steeds populairder onder Nederlanders. Bent u op zoek naar een bijzondere vakantie dichtbij huis? Op TreeGo.nl vindt u unieke boomhut overnachtingen in Nederland. De boomhutten zijn gelegen op campings of worden aangeboden door particuliere boomhutbouwers met een passie voor boomhutten. 

Torentjeshoek

- Max 4 pers 7.5 Prijs per boomhut vanaf € 37

Deze boomhut is onderdeel van Camping Torentjeshoek in Dwingeloo in de provincie Drenthe. Camping Torentjeshoek is een toplocatie aan de rand van natu….

Ontdek boomhut

Koeksebelt

- Max 5 pers 8.5 Prijs per boomhut vanaf € 85

Camping de Koeksebelt beschikt over boomhutten voor een bijzondere overnachting. De boomhutten zijn beschikbaar sinds april, 2014 en zijn gelegen aan….

Ontdek boomhut

Camping de Hertshoorn

- Max 4 pers 8.7 Prijs per boomhut vanaf € 55

Er hangen 3 boomtenten op camping de Hertshoorn op de Veluwe. Geweldig om met de kinderen in te overnachten; of juist heel knus met z’n tweetjes. Met….

Ontdek boomhut

Back-to-Basic

U kunt ervoor kiezen om back-to-basic te kamperen met beperkte faciliteiten. U kampeert midden in de bossen voor een intense natuurbeleving.

Glamping

Een opkomende trend in Nederland is ‘Glamping’. Glamping is kamperen met luxe facilititeiten in een bijzondere omgeving. Bekijk onze glamping bestemmingen.

Prijzen boomhut overnachting

De boomhutprijzen zijn, in vergelijking met bestemmingen in de rest van Europa, relatief goedkoop. U kunt al in een boomhut overnachten voor € 32,- per nacht. Een unieke vakantie voor weinig geld! Een overnachting dichtbij huis bespaart u dus een hoop een tijd en geld.

Toplocaties

Alle bestemmingen bevinden zich op toplocaties. Nederland beschikt over schitterende natuurgebieden. In het mooie Drenthe kunt u bijvoorbeeld genieten van de natuur in het Nationaal Park Dwingelderveld. Prachtige landschappen en toch dicht bij huis! Bent u een echte wandel- en/of fiets-liefhebber? Bekijk dan ook de rest van onze toplocaties in Europa.

Een boomhut overnachting  met uw kinderen

Er zijn weinig kinderen die niet dromen van een eigen boomhut bouwen en natuurlijk is het dan helemaal leuk om te overnachten in een boomhut. Veel van de boomhutten op TreeGo.nl zijn uitermate kindvriendelijk en een vakantie is voor het hele gezin een avontuur! Er zijn zowel boomhutten beschikbaar midden in de natuur, maar juist voor kinderen bieden campings de mogelijkheid om te verblijven in een boomhut. Over het algemeen beschikken de campings over een animatieteam, openluchtzwembad en sportfaciliteiten voor een heerlijk verblijf met uw kinderen.

TreeGo.nl

Op dit moment zijn er nog niet veel boomhut-bestemmingen in Nederland. Wij proberen u een totaal overzicht te bieden met alle locaties in Nederland. Houdt deze pagina dus goed in de gaten voor nieuwe boomhutten.