Heerlijk glamping in de hot tub bij boomhut La Cabane du Perche

Boomhut glamping Frankrijk met Jacuzi

Vanaf nu kan je bij La Cabane du Perche, een van de eerste Franse boomhutten die op TreeGo werd vermeld, ook heerlijk toeven in de hot tub! Deze boomhut in Frankrijk Normandie bied alles om te geniete….

Lees meer

Nieuw op TreeGo: alle boomhutten wereldwijd op 1 kaart

wereld kaart van boomhutten

De afgelopen maanden kregen we regelmatig de vraag: wat zou het toch handig zijn als je alle boomhutten direct op 1 kaart zou kunnen zien? Daaraan hebben we gehoor gegeven, en een nieuwe kaart toegevo….

Lees meer

Nog meer boomhut overnachtingen op de nieuwe TreeGo website!

xl_3570_champagne-bottles-tp

Het heeft even geduurd (langer dan we zelf in de planning hadden..) maar nu presenteren we dan toch met gepaste trots de nieuwe TreeGo website! We hebben de website niet alleen in een nieuw jasje gest….

Lees meer

Zelf een boomhut bouwen?

blog-zelf-boomhut-bouwen

Een boomhut bouwen is voor velen een droom die waargemaakt wordt. U kunt natuurlijk zelf een boomhut bouwen, maar ook een professionele bouwer is het overwegen waard. Hieronder vind u een overzicht va….

Lees meer

Nu ook overnachten in een boomhut in Portugal

portugal-treehouse-walnut-tree-farm-3

TreeGo zoekt constant naar de mooiste boomhut overnachtingen, zo ook in Portugal. Deze prachtige boomhut op “The Walnut Farm”, is gelegen op het terrein van een oude, doch moderne eco-boerderij. Bekij….

Lees meer

Nieuw op TreeGo, boomhut La Piantata in Toscane, Italie

piantata-suite-bleu-blog

Vanaf deze week kunt u via TreeGo ook terecht bij een van de mooiste boomhut residenties van Italië, wellicht zelfs van de wereld, La Piantata. La Piantata biedt 2 typen luxe boomhutten, namelijk La S….

Lees meer