Boomhut-overnachting

Bijzonder overnachten in een boomhut 

Een boomhut overnachting is een experience for life. Met een boomhut overnachting krijgt u het gevoel weg te zijn van de bewoonde wereld omringd door alleen maar natuur. U komt helemaal tot rust in een unieke accommodatie met de nodige luxe faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Een bijzondere boomhut overnachting is voor elke doelgroep weggelegd. Of het gaat om een zakelijk verblijf of een educatieve overnachting met u kinderen. Op TreeGo vindt u een uitgebreide overzicht met boomhutten in Nederland, Europa en de rest van de wereld. 

Domaine de Pech et Lafon

Frankrijk - Max 2 pers 9.5 Prijs per nacht vanaf € 275

Ontdek de luxe boomhutten met spa’s bij Domaine Pech & Lafon in het Zuid-Westen van Frankrijk tussen Bordeaux en Toulouse in Lot-et-Garonne. Bij D….

Ontdek boomhut

La Chouette Cabane

Frankrijk - Max 4 pers 9.0 Prijs per nacht vanaf € 105

La Chouette boomhut in Bretagne Deze boomhut bestemming is de ideale locatie van echte natuurliefhebbers. De boomhutten bevinden zich in een gebied va….

Ontdek boomhut

La cabane des figuiers

Frankrijk - Max 2 pers 9,4 Prijs per nacht vanaf € 240

Boomhut in Dordogne Midden in de prachtige natuur van Dordogne zijn er ontelbare momenten van geluk te beleven. Zowel in de lente, zomer, als in de he….

Ontdek boomhut

Bekijk alle bijzondere boomhut overnachtingen

Romantisch overnachten in een boomhut

Laat u betoveren door onze boomhutten. Veel van onze boomhutten hebben een 360° uitzicht op de natuur, waarbij u s ’avonds kunt genieten van een schitterende sterrenhemel. Een absolute aanrader voor romantische stellen. Vier uw huwelijks nacht met een fles champagne en een heerlijk ontbijt.

Bekijk onze romantische boomhut overnachtingen in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Origineel overnachten in een boomhut

Geen enkel boomhut is hetzelfde. De afmetingen en luxe van de boomhutten kunnen sterk verschillen. Ook de hoogte van de boomhutten zijn verschillend. U kunt op 90 meter hoogte overnachten of u kunt ervoor kiezen om op 4 meter van de grond te verblijven.

Avontuurlijk overnachten in een boomhut

Een boomhut overnachting is voor de avonturiers een echte aanrader. Veelal bevinden de boomhutten op unieke locaties, waarbij de avontuurlijke activiteiten goed aansluiten. U kunt heerlijk hiken, wandelen of fietsen in een omgeving van bossen, gebergte en verschillende landschappen. Of ontdek watervallen en rivieren vanuit uw kajak omringd door oerwoudgeluiden.

Duurzaam overnachten in een boomhut

De boomhutten zijn gemaakt midden in natuur. Respect voor moeder natuur is daarom erg belangrijk en dit vindt u terug in de boomhutten. Boomhutten ver gelegen van de bewoonde wereld  produceren elektriciteit op basis van zonne-energie. Ook zijn er boomhutaccommodaties die het afvalwater op een milieuvriendelijke manier recyclen.

Bekijk alle duurzame boomhut overnachtingen.

Overnachten in een boomhut met je kinderen

Laat de wens van uw kinderen uitkomen door een unieke overnachting in een boomhut. De boomhutten zijn zeer kindvriendelijk en voor alle leeftijden zijn er veilige en toegankelijke boomhutten. Daarnaast hebben de boomhutten een educatief karakter. Laat uw kind de sterrenhemel observeren met een telescoop of bekijk diverse vogels met een speciale vogelkaart. Uw kind leert al op een jonge leeftijd op een goede manier en met veel plezier om te gaan met de natuur.

Zakelijk overnachten in een boomhut

Wilt u een seminar, evenement of workshop organiseren voor uw bedrijf midden in de natuur? Een verblijf met uw bedrijf op een unieke bestemming zorgt ervoor dat uw medewerkers rust en zware seminars eenvoudig kunnen afwisselen. Daarnaast is een boomhutaccommodatie een uitstekende plek om creatieve brainstormsessies te houden.

Bekijk alle bijzondere boomhut overnachtingen